Vrouwen voelen de dingen vaak aan, zonder dat ze weten waarom (en sommige mannen ook hoor). Ik heb dat heel sterk en heb in mijn leven altijd flinke aanvaringen gehad met met name mannen (en enkele vrouwen) die de dingen graag volgens stappen en logica benaderen.
Tja, hoe leg je dan zoiets vaags als intuïtie uit? Mij is het nooit echt gelukt omdat ik het nu eenmaal alleen vanuit mijn gevoel kan verklaren.

Ben daarom erg blij dat ik dit filmpje van Kerwin Rae ben tegengekomen. Mannen kunnen gewoon zo veel beter uitleggen hoe intuïtie werkt. Maar ook het tweede filmpje van Fearless Soul. Kijk maar …

Wil je ook graag contact met jouw intuïtie?

Bekijk dan mijn basiscursus Je gevoel als wegwijzer. In 12 weken leer je stap voor stap alles wat je nodig hebt om je intuïtie goed aan te voelen.

Ga naar de cursus!