Je beste raadgever zit in jezelf.Je hebt niet nog een dure cursus, retraite of zelfhulpboek nodig.

Wat als je ...

Geen twijfels meer zou hebben.

Altijd helder weet welke keuzes je moet maken.

Meer risico durft te nemen om je verlangens te volgen.

Vanuit vertrouwen leeft in plaats van angst.

In plaats van verstandelijk ‘weet’, voelt dat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Je innerlijke stem altijd goed zou horen.

"De gedachte om nog 2 jaar hetzelfde te blijven doen vond ik killing! Ik wist dat ik dan heel ongelukkig zou worden."

Het leven daagt je uit om grootser te worden! En volledig in je licht te gaan staan.

Twee jaar geleden voelde ik dat mijn leven anders moest. Ik wist heel goed wat ik niet wilde. Maar wat dan wél??? Tijdens een reading kreeg ik het advies om nog meer naar mijn innerlijk te luisteren. En dat heb ik letterlijk een jaar lang élke dag gedaan!

Nu weet ik heel duidelijk wat ik het allerliefste wil doen

Anderen leren om hun eigen innerlijke wijsheid te ontdekken. Via trainingen en workshops, mooie producten, een boek, hmmmm… Ik mag weer volop dromen van mijzelf, want ik weet dat mijn dromen uitkomen, als ik de sprong maar waag.

Ik weet ook dat ik mijn dromen niet zomaar krijg en dat het iets zegt over mijn zielsverlangen. Dat wanneer ik daar gehoor aan geef, de dingen die ik doe van alle kanten kloppen.

Het leven daagt ook jou uit om je zielsverlangens te laten zien

Want wij zijn hier allemaal met een uniek talent gekomen. En wanneer iedereen zijn pad loopt, versterken wij het licht in elkaar. Hoe mooi is dat?

Maar je moet ook moedig zijn want je gaat buiten de gebaande paden treden en je pad is nog niet zichtbaar. Je zult angst, frustratie en vertwijfeling meemaken. Dat hoort bij groei.

Laat je Spirit je leiden

Ik heb gemerkt dat wanneer wij ons laten begeleiden door onze innerlijke wijsheid, de sprong veel gemakkelijker wordt. Dat heb ik niet alleen bij mezelf gemerkt en ervaren, maar ook bij de mensen met wie ik werk.

Ook jouw weg zal, beetje bij beetje, vanzelf helderder worden. Zelfs als het pad onzeker ‘lijkt’ en je bijna wilt opgeven, zal ook jij doorgaan vanuit vertrouwen! Puur doordat jij naar jouw innerlijke wijsheid gaat luisteren!
Je Spirit weet wat jij hier komt doen. Laat je Spirit je leiden.

Bij twijfels ging ik naar binnen, ik kreeg keer op keer te horen: "Mila je bent met de juiste dingen bezig. Vertrouw op het proces."

Herken jij dit?

Je wilt alleen nog maar die dingen doen die er echt toe doen voor jou.
Je wilt zó graag verandering in je leven, maar je hebt geen idee wat.
Je wilt alleen nog maar leven volgens de agenda van je Ziel.
Je voelt dat je meer te doen hebt in dit leven en dat je al een tijdje stil staat.
Je vind voldoening en zingeving belangrijker dan materie.
Je durft best risico's te nemen, als je maar zou weten wat je echt wilt.

Ben je klaar - en wil je korte metten maken - met al dat twijfelen?

Wil je elke dag leven vanuit helderheid en vertrouwen?

Ben je nieuwsgierig naar jouw Zielepad?

Meld je NU aan!
Mila Ganpatsing

Wie ben ik?

Ik ben Mila Ganpatsing, altijd op zoek naar meer verdieping en de echte dingen in het leven. Toen ik 10 jaar geleden alleen door India reisde, ben ik voor het eerst pas echt gaan varen op mijn intuïtie. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik een keer ‘s avonds laat met de trein in Varanassi aankwam en dat de riksja mannen om mij heen stonden … Wie moest ik kiezen? Wie was betrouwbaar? Wie zou mij veilig naar mijn hotel brengen? Ik maakte de beslissing razendsnel en puur op gevoel. Mijn gevoel bleek altijd juist te zijn en heeft mij vaak gewaarschuwd voor onveilige situaties.

Terug in Nederland verloor ik, door de waan van de dag, langzamerhand mijn sterke leiding, mijn sterke energie en mijn free flow. De dingen gingen weer trager, moeizamer… Er kwamen weer meer twijfels, conflicten, verwarring, angst…

Tot 2016. Het jaar waarin ik van de een op de andere dag mijn baan opgaf, definitief brak met mijn partner en volledig koos voor mijn eigen dromen.

Wanneer je begint te luisteren naar je innerlijke wijsheid zie je geen verschil tussen het maken van een grote of kleine beslissing. Je maakt gewoon de keuze die jou ondersteunt.

“Waarom ik jou wil helpen? Ik weet dat je intuïtie je meest kostbare tool is.Daarom!”

Wat leer je in de cursus:

Contact maken met je innerlijke wijsheid


In deze module leer je de basis om je intuïtie te kunnen horen. Je maakt contact met je hogere Zelf en leert de subtiele signalen herkennen waarop het tot je spreekt.

Meditaties: o.a. basismeditatie, Bodyscan en Je hogere Zelf uitnodigen.

Vertrouwen op je intuïtie


Je gaat de communicatie met je innerlijk versterken en actief opzoeken door ook vragen te leren stellen. Je gaat je innerlijke stem meer laten spreken en ervaart dat je antwoord krijgt. Je maakt ook je eigen vragendoos. Heel erg leuk en super waardevol!

Oefeningen: In deze module ligt de nadruk op het doen. Je ontvangt elke dag een praktische oefening in je mailbox.

Verankeren en verdiepen


Je leert wanneer je van je kern verwijderd bent en gaat sneller opmerken hoe stroef de dingen dan gaan. Je krijgt tools om daar anders op te reageren en leert wat je kunt doen om sneller in je flow terug te komen! Inclusief een bonusles met een wrap-up en tips om alles wat je hebt geleerd te verankeren.

Meditaties: o.a. Contact maken met je gids + ademhalingsoefeningen

Ben je klaar - en wil je korte metten maken - met al dat twijfelen?

Wil je elke dag leven vanuit helderheid en vertrouwen?

Ben je nieuwsgierig naar jouw Zielepad?

Meld je NU aan!

Ervaringen van cursisten

“Lieve Mila, mijn intuïtie ervaren is iets waar ik steeds meer van geniet. Voorvoelen wat er komt is bijzonder. Na een gesprek voor een opdracht heb ik sterk gelet op wat ik ervaarde. Hoe voelde de interactie met mijn gesprekspartners? Voel ik mij om mijn gemak, ervaar ik oprechtheid etc.? Spannend om een offerte uit te brengen. Onzekerheid stak de kop op en ben toen naar binnen gegaan om te voelen. Klopt de onzekerheid, angst of is het puur de spanning van ‘leuk deze opdracht wil ik graag’. Het voelde als het laatste en ik heb de opdracht gekregen. Het biedt mij een enorme innerlijke rust om zo met mijn gedachten en gevoelens om te gaan. Het maakt mij zekerder.
Dank je lieve warme Mila!”

Karin

“Mila, door jou audio heb ik mijn gids mogen ontmoeten. Op elk moment kan ik met hem communiceren en vragen om hulp. Dankbaar” 

Evelien

“Ik voel nu veel beter aan wanneer mijn intuïtie aan het woord is of ikzelf. Dankjewel voor de mooie opdrachten! Ik heb daardoor mijn intuïtie echt beter leren aanvoelen.”

Esther

 

 

Het Universum daagt ook jou uitom nu vanuit je eigen licht & kracht te gaan leven.