Toen ik mij voor het eerst ging verdiepen in horoscopen, en met name de Maya horoscoop, begon ik de mensen ineens te begrijpen. De Maya horoscoop legt heel goed uit hoe het hele universum is opgebouwd uit een aantal basis energieën: 20 archetypen en 13 energieën van creatie. Deze zorgen samen voor 260 (20×13=260) verschillende energieën die zich spiraalsgewijs ontwikkelen in het universum. Daarom kent de  Maya kalender 260 dagen.

Het laat je zien dat alle energieën nodig zijn om andere energieën te laten uitgroeien tot hun volledige potentieel. Elk archetype heeft zo zijn bijzonderheden en is nodig. Ineens begreep ik mijn moeder.

Ik heb mijn hele horoscoop uitgewerkt en met de Maya horoscoop kun je zo diep gaan als je wilt. Je kunt zelfs de rode draad achterhalen van je ziel of van je vorige levens.

Maya partnerkruis

Maar wat ik het allerhandigste vond is de Maya partnerkruis!

Het laat je in één oogopslag zien welke personen:

  • jou in je kracht zetten
  • jou uitdagen
  • met wie je het goed kunt vinden
  • wie je je blinde vlekken laten zien

Toen ik dit eenmaal zag, begreep ik dat mensen je zowel op een positieve of negatieve manier in je kracht kunnen zetten. Zij zorgen er voor dat je in beweging komt. Fijn als je dat gaat herkennen. Dat scheelt weer een hoop onbegrip en conflicten.

Ook benieuwd?

Het enige wat jij nodig hebt is je partnerkruis en de geboortedatum van je vrienden, kennissen en/of familie. Op  basis van de geboortedatum kun je vervolgens zelf zien welk rol diegene vervult in je leven. Dat maakt zoveel duidelijk! Wanneer je weet welke plek iemand inneemt, kun je diegene eindelijk begrijpen.

Aanvragen

Vraag hier jouw Maya partnerkruis aan! Nu tijdelijk voor  € 25,- in plaats van € 35,-. Je ontvangt de partnerkruis als PDF bestand met een korte uitleg.

Vul daarvoor hieronder je naam en geboortedatum in. Na je betaling ontvang je je een bevestiging met betaallink.