‘Jullie en jullie planeet ervaren op dit moment een unieke en wonderbaarlijke overgang in jullie spirituele evolutie. Jullie bereiden je voor op een quantumsprong zoals er nog nooit een voorgekomen is.

Om hiervan een beter begrip te krijgen, dien ik jullie eerst te vertellen over de baan die het hele melkwegstelsel beschrijft rondom de Grote Centrale Zon van Alles Dat Is. Net zoals jullie ‘zonne-ring’, onze term voor zonnestelsel, om het Galactisch Centrum draait, draait het melkwegstelsel zelf als in een grote kosmische spiraal door de ruimte in de vorm van voortdurende, met elkaar verbonden cirkels. Wanneer in een omwenteling van van vele miljoenen jaren een volledige baan beschreven is om de Grote Centrale Zon, maakt ons melkwegstelsel diagonaal contact met de volgende ring op de kosmische spiraal.

Wanneer deze diagonale beweging van de ene ring op de grote kosmische spiraal naar de volgende plaatsvindt, doen alle planeten, zonnestelsels en hun bewoners op datzelfde moment een inwijdings-stap in een nieuwe evolutionaire cyclus. Dit gebeurt nu.

Jullie zijn niet alleen aangekomen aan het einde van een 26.000-jarige Aarde/Zonne/Pleiadische cyclus; het totale Pleiadische stelsel waarvan deze zonne-ring deel uitmaakt, bevindt zich aan het einde van een baan van 230 miljoen jaar rond het Galactisch Centrum, en het hele melkwegstelsels is aan het einde van een baan rondom de grote Centrale Zon, die oneindig veel lager duurt.’

Aan het einde van een grote cyclus vindt altijd een karmische schoonmaak plaats. Alles wat uit de vorige evolutionaire spiraal onopgelost gebleven is, wordt naar de oppervlakte gebracht en voor transmutatie en transcedentie voor de laatste keer uitgespeeld.’

Aldus RA,
woordvoerder van de Pleiadische afgevaardigden van het Licht
(Via Amorah Quan Yin)